Jos on kuvauspaikka, kuvattava ja kamera niin takaako se sen että kuvista tulisi jotain? Varsinkaan jos kuvattavia on kaksi..  Ajattelin ottaa tänään mökillä kuvia kun muilla reissuilla kamera on jäänyt matkasta, arvaatkaa vaan tuliko siitä juurikaan mitään..

1607150.jpg

Taustana toimi hienot ja erittäin vanhat kiviportaat ja myös kuvattavat saapuivat paikalle pienen houkuttelun jälkeen. Mutta se että ne olisi pysyneet paikoillaan ja vielä niin että molemmat mahtuisivat kameraan tuntui aivan käsittämättömän hankalalta. Kun ne sekunnin sadasosan olivat paikoillaan, olin minä myöhässä..

Tämä oli ainoa kuva joka on edes hiukan sinne päin mitä halusin mutta oliko sen auringon juuri silloin pakko häikäistä Rymyn silmiä. On se kyllä noinkin aika veikeän näköinen!

1607144.jpg

 

Te jotka sitten mietitte että mitenköhän se jöötti menee uimaan, juu meneehän se! Juurikin sen verran mitä on pakko, ei tietysti pidä yleistää meillä se nyt sattuu menemään vain näin..

1. Houkuttele koira lähelle rantaa

2. Ota keppi/lelu ja riehu sen kanssa muutama minuutti niin että koira on siitä aivan innoissaan

3. Heitä keppi/lelu noin metrin päähän rannasta veteen ( niin että syvyys on ehkä neljä-kymmenen senttiä)

4. Juokse itse rantaan koiran edellä tai perässä ja kannusta koiraa ylenpalttisesti, jos tämä ei toimi kahlaat toden näköisesti itse hakemaan kepin/lelun

Tämän enempää meillä ei saada uimisesta irti, ainakaan Sipen kanssa. Aika näyttää miten sitten Rymyn kanssa.

1607165.jpg

Pisteenä ii:n päälle, kuvattava mikä pysyy paikoillaan mutta kappas ei sekään onnistunut. Piritta Repo piirsi meidän sipestä aivan mahtavan kuvan! Valtavan iso kiitos Pirre, tämä lähtee heti huomenna kehystettäväksi. Kuva on huono mutta sitä saa toki tulla ihastelemaan myös meidän seinältä :)

1607156.jpg