Meidän pienestä Sipe Sippis Sibeliuksesta on tänään tullut yksi vuotias!933509.jpg´

Onhan tuo pikku mies kokonsa puolesta kasvanut mutta luonteeltaan on kyllä ihan täysi lapsi, eikä tämä vaihe taida vielä muutamaan vuoteen mennä ohitse.. On se vaan niin kauheen ihana otus ja kyllä koti ilman Sipeä on aika kamala paikka.

Kaikki kunnia tästä ihanasta göötti pojasta kuuluu ehdottomasta Marille, Marjalle ja Susannalle ilman teitä meillä ei olisi tuota arjen piristäjää, iso kiitos siis teille kaikille. Ehdottomasti haluaisin myös myöntää Susannalle diplomin siitä kuinka hyvä kasvattaja hän on ollut. Aina se jaksaa kuunnella ja neuvoa olipa hänen oma päivänsä sitten hyvä tai huono. Eikä sovi unohtaa myöskään iskä-Ransua joka on kertonut Sipelle ne kaikki sisäpiiri jutut joita göötin kuuluu tietää ja äiskä-Allia joka antoi pentulaatikossa hellää hoitoa ja hyvät eväät elämään joilla pikkupojat pärjäävät pitkälle.

Meillä ei tänään taideta tarjoilla kakkua, en ole ainakaan kenenkään huomannut leipovan sitä keittiössä..mutta Sipelle on tiedossa oikein komea ja lihaisa potkaluu ilta purtavaksi (tätä ei siis tarjoiltu sänkyyn aamulla).