Aina ei mene nallekarkit tasan.. Kun olisi oikein kunnon kuvaaja, paikka missä kuvata ja koira mistä ottaa niitä kuvia niin eikös koira ole jo niin rättiväsynyt ettei sitä voisi vähempää kiinnostaa pöydällä seisominen. Sipe rakastuin niin totaallisesti Peppi tyttöseen että oli aivan poikki monen tunnin kähjäämisen jälkeen, rankaa tuo naisten pehmittäminen vaikka tämän yksilön lämmittämiseen ei kauaa aikaa kulunut ;) 

 

Kuvat Petra Korpelan. Kiitos Petralle!

 

Osaa se ainakin katsoa suoraan kameraan, liekö tuo kauhean vaativa taito saatika tarpeellinen.. Se on juuri sen näköinen että kohta se sanoo "mtv kolmosen kymmenen uutiset, hyvää iltaa."

1248177.jpg

Kyllä se myös yritti seisoa, mutta ei niin kovin tyylipuhtaasti. Antakaamme sen anteeksi, kovasti poika oli lanneliikettä tehnyt ennen kuvausta ei sitä nyt voi liikoja vaatia..

1248179.jpg

Mutta tässä on mielestäni sitä jotakin.. Paitsi että töpöhännästä olisi ollut nyt hyötyä..

1248182.jpg

Aivan sama vaikka sillä olisi kolme häntää, on se vaan niin mahtava otus! Jos sitten tulevaisuuden varalle muistetaan että otetaan ne kuvat ensin ja sitten vasta kaffetellaan :) Sipe lähettelee terkkuja Peppi neidille ja toivoo näkevänsä ihanaisen naisen pian uudestaan! Josko me sitten jo nähtäisiin se kerttukin.. Pitäisiköhän meidän sitten ottaa Hannu? Kukas sitten on se noita ja mistä karkkitalo?