Vihdoin se tapahtuu, ihan juuri, tässä ja nyt.. PÄIVITÄN BLOGIA, pienestä painostuksesta johtuen tosin. Paljon on ehtinyt tapahtua edellisestä päivityksestä, mutta tässä pieni pintaraapaisu tästä alkuvuodesta.

 

Meku vanheni jälleen alkuvuodesta niinkuin hevosilla on tapana tehdä. Vaari on nyt  21- vuotias, mutta erittäin terve ja reipas mies edelleen. Meku on päässyt tämän vuoden aikana erittäin tärkeään tehtävää toimiessaan Johannan avustuksella ns. terapia hevosena lapsille ja nuorille.

 

Maaliskuussa kävin Egyptissä katselemassa isoja kirjapainoja ja tutustumassa aivan toisenlaiseen kulttuurii. Matka oli hieno, voin suositella siis kaikille lämpimästi!

 

 

Noh, sitten aiheeseen joka varmasti kiinnostaa kaikkia eniten eli eilen illalla meille muutti pieni hurmuri tyttöinen Alvi joka sitten meille muuttaessaan ristittiin Hallaksi. Hallan emä on Kuukiven Kenaz  ja isä Konnunkodon Elendil. Pentu tuli meille sijoitus sopimuksella asumaan ja virallisena omistajana on Susanna Niittymäki.  Kaunis kiitos kasvattajalla, Ellikselle joka on antanut rakastamilleen pennuille hyvät eväät elämään, unohtamatta tietenkään Susannaa joka mahdollisti tämän neidin meille muuton. Nyt on se aika jolloin otetaan askel elämässä eteen päin ja annetaan vain pikku rinsessan viedä sydän mennessään <3

 

 

 

Nyt kun vihdoin sain itsestäni irti ja sain tämän päivitettyä niin pyrin jatkossakin tähän ;)