Meinasin tässä ruveta tyhjentämään koneelta vanhoja kuvia. Noh, eihän siitä mitään tullut ei niitä voi poistaa vaikka kuinka olisin ne jo valokuvaksi teettänyt. Mitä jos meillä vaikka palaa talo? Missä on silloin kopiot kuvista? Koneella tietysti, täytyyhän ne säilyttää :) (eihän kone voi tuhoutua tulipalossa)

Valtaosa niistä mun poistettavista kuvista olisi ollut Sipestä, ymmärtäähän sen ei niitä nyt voi poistaa. Katsokaa nyt kuinka pieniä veljekset ovat olleet! 1215097.jpg

Miten on mahdollista että olen aivan unohtanut kuinka pieniä ne olivat silloin.. Oliko se tosiaan tuon näköinen kun se muutti meille?

1215092.jpg

Luulen että minua on huijattu, ei meillä ole koskaan noin pientä otusta ollut..

1215094.jpg

Mutta ihan kuin tuo olisi meidän pöydänkulma minkä viereen hän on nukahtanut.. Ehkä jollain on vain samanlainen pöytä..

Aivan käsittämätöntä että sitä vain on unohtanut tuon pentuajan kokonaan. Nyt kun katson Sipeä en saa siitä millään tuon näköistä, vaikka kuinka yrittäisin..

Missä välissä siitä kasvoi näin iso ja komea mies?

1215115.jpg

1215129.jpg

Vaikka edellisissäkin kuvissa Sipe on nuori, ehkä viiden kuukauden niin pystyn paljon helpommin mieltämään sen tuon näköiseksi..

 

Uskottava se on, nopeasti ne kasvaa ja äkkiä sitä sitten unohtaa koko pentuajan. 

Nyt on ollut niin kamala keli etten ole saanut uusia kuvia aikaiseksi mutta tässä pieni piriste viime kesältä. Josko se kesä sieltä jo pian tulisi..

1215102.jpg